Vera Solar, oog voor de toekomst

Kwaliteit, maatwerk en persoonlijke aandacht staat bij ons centraal.

Vera Solar is een bedrijf dat sinds 2011 adviseert in de aanschaf en installatie van zonnepanelen op de particuliere markt. Vera Solar staat voor kwaliteit en heeft er daarom voor gekozen om uitsluitend A-klasse zonnepanelen te leveren die wereldwijd het hoogste rendement leveren. Voor de noodzakelijke omvormer kiezen wij voor de absolute marktleiders SMA of SolarEdge.

Advies op maat

Onze zonne-energie specialisten zorgen voor een deugdelijk advies dat is afgestemd op de wensen van de consument. Daarbij voor uiteraard goed gekeken naar de de mogelijkheid die het dak biedt, de benodigde capaciteit en dat alle onderdelen op de juiste manier op elkaar zijn afgestemd zijn.

Vakkundige installateurs

Indien de klant tot aanschaf van zonnepanelen overgaat, leveren wij binnen de afgesproken periode na het aanvaarden van de offerte de installatie werkend op. Afhankelijk van de hoeveelheid zonnepanelen, is de installatie meestal binnen één dag gerealiseerd. De montage wordt verzorgd door een (vast) installatie-team. Wij werken dus niet met lokale installatiebureaus. Al onze monteurs zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring met veiligheidsmiddelen, zoals het werken met life-lijnen, steigers en hoogwerkers.

Klanttevredenheid

Vera Solar besteed veel aandacht aan de wensen van de klant en er wordt dan ook alles gedaan om alles na tevredenheid van de klant op te leveren. De klanten van Vera Solar beoordelen onze informatievoorziening, kwaliteit van installatiewerkzaamheden, betrouwbaarheid en onze nazorg gemiddeld met een 8,8. Dit zijn cijfers waar wij uiteraard erg trots op zijn en wij zullen er dan ook alles aan doen om dit in de toekomst zo te houden.

VeraSolar garanties

  • Direct besparen op je energierekening
  • A-klasse zonnepanelen
  • Gecertificeerde installateurs
  • 25 jaar garantie
  • Hoge klanttevredenheid
  • Van advies tot installatie geregeld

certificaten

Onze klanten haalden al
4.112.173 kWh
uit de zon!